FAQ’S

Wanneer kan ik beginnen?

Binnen 48 uur en anders op de door jouw gekozen datum. De startdagen zijn dinsdag, donderdag of zaterdag. De bezorgdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag in de avond. We leveren de pakketten een avond vantevoren, zodat je de volgende ochtend direct kunt beginnen.

Hoe schrijf ik me in?

Gebruik ons online inschrijfformulier (zie INSCHRIJVEN) of bel ons 070-4492912 of stuur ons een mail info@foodsouldiers.nl, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Hoe vaak moet ik FoodSouldiers per week nemen?

Bij het Low and Slow Carb Plan en bij het Energie Plan kan je een keuze maken om twee, vier of zeven dagen per week met ons te eten. Hoe vaker en hoe langer de periode, des te beter het resultaat. Voor de Master Detox plan staat een periode van drie weken en voor de three day cleanse plan, natuurlijk drie dagen!

Wat kost het?

Per dag kost het € 22,-, dit is voor ontbijt, lunch, diner en  inclusief bezorgen.

Nadat je je hebt ingeschreven bij FoodSouldiers, sturen wij jou de informatie toe omtrent de betaling.

Levert FoodSouldiers ook bij mij?

FoodSouldiers bezorgd in Wassenaar en Den Haag Benoordenhout en omstreken. Bel ons 070-4492912 of mail ons info@foodsouldiers.nl als je twijfelt of we ook bij jou bezorgen.

Hoe lang moet ik het volgen?

Dat is helemaal aan jou. En ligt natuurlijk ook aan de doelstelling. Als tijdwinst en gemak het doel is, dan mag je de komende weken, maanden en jaren met ons eten. Wil je met FoodSouldiers aan de slag om een paar kilo´s kwijt te raken, raden we je aan om in ieder geval drie weken met ons te eten voor het beste en meest blijvende resultaat.

Kan ik FoodSouldiers ook gebruiken voor balansdagen?

We geven je de mogelijkheid om te kiezen om FoodSouldiers voor twee, vier of zeven dagen te gebruiken. Het beste resultaat zal je behalen als je onze menu’s zeven dagen per week gebruikt. Alleen begrijpen wij ook dat dit niet voor iedereen haalbaar is, vandaar dat wij ook andere opties geven.

Wat als ik uit eten ga?

Stel je kiest voor vier dagen in de week te eten met FoodSouldiers. Een zeer goede balans tussen genieten en gezond leven. Dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een keertje uit eten te gaan. In overleg bekijken we graag het menu van het restaurant voor je, om je te adviseren in de gezonde keuzes.

Wat mag ik drinken?

Heel veel water. Het is belangrijk dat je tussen de 1,5 en 2 liter per dag drinkt. Een gehydrateert lichaam is van belang bij het behalen van optimale resultaten. Probeer ook als je honger hebt eerst een glas water te drinken. Soms denken we dat we honger hebbben, maar hebben we eigenlijk dorst. Groene thee is een goed alternatief. Om goede resultaten te behalen raden wij af om alcohol en andere suikerbevattende dranken te drinken, ook geen light dranken.

Kan ik mijn menu keuze ook veranderen?

Ons doel is een lekker en goed te volgen dieet voor je te maken. Als je van mening bent dat een ander FoodSouldiers-menu beter bij je past, passen wij dit met liefde voor je aan. Graag horen we het van je als je iets niet lekker vindt. Feedback daar kunnen we wat mee!

Hoe lang duurt het voordat ik resulaat ga zien/voelen?

Dit varieert per persoon, maar verschil zal je binnen vier tot acht dagen moeten gaan voelen.

Hoe wordt mijn eten geleverd?

De bezorgers van FoodSouldiers zullen elke maandagavond, woensdagavond en vrijdagavond tussen 16.00 en 22.00 de goodies leveren, tenzij anders afgesproken. Als je even niet thuis bent, geen probleem, het blijft drie uur koel en zullen wij deze voor de deur plaatsen of op een andere afgesproken plek. Je kan ons altijd contacten om een drop-off te bespreken. De soulful bereide maaltijden worden apart verpakt, zodat als je eventueel op pad gaat je het makkelijk mee kan nemen.

Wat doe ik met de lege doos, de koelelementen en de lege zwarte bakjes?

FoodSouldiers doet aan recycling, wie niet? We vragen dan ook de doos, koelelementen en in ieder geval de zwarte doosjes (schoon) terug te geven aan de bezorger, zodat we met z´n allen ons steentje bij kunnen dragen.

Ik lust echt geen…. (peen, kersen, koriander, mosselen) Wat nu?

Dit hoeft geen problem te zijn, alleen geef dit wel van te voren aan!

Voedselallergieën of voedselintolerantie?

Mocht je een voedselallergie of voedselintolerantie hebben, neem dan eerst contact met ons op. We zullen dan samen met je bespreken wat de opties zijn.

 Ik heb speciale voedingsbehoeften, kan FoodSouldiers hieraan voldoen?

We doen altijd onze best om iedereen blij te maken. We zullen dan ook samen met onze voedingsdeskundige kijken hoe we dit in je menu kunnen aanpassen.

Wat doe ik als ik honger heb?

De menu´s zijn zo afgestemd dat je lichaam wordt voorzien in de noodzakelijke hoeveelheden van eiwitten, koolhydraten en vetten. Bij sommige mensen zal de verandering van hun eetpatroon, het gevoel van honger met zich meebrengen, dit is vooral mogelijk in de eerste twee weken, omdat het lichaam moet wennen. Het laatste wat we willen is een hongergevoel, dus contact ons en we zullen de opties bespreken.

Ik heb een vieze smaak in mijn mond, hoe komt dat?

Wanneer je lichaam in ketose raakt (oftewel vetverbranding) kan dit een onaangename geur veroorzaken, een beetje een aceton-achtige geur. Je kan dan altijd even je tandenpoetsen of een suikervrij kauwgompje nemen. Niet iedereen zal hier last van hebben.

Moet ik mijn maaltijden en snacks wel eten ook al heb ik geen honger?

JA! De menu´s zijn zo gemaakt dat alles in balans is. Het weglaten of uitstellen van bepaalde snacks en maaltijden zullen zorgen voor een verandering in je bloedsuikerspiegel en je energieniveau´s. Om een optimaal resultaat te behalen is het van belang dat je niets overslaat of uitstelt om te eten.

Mijn vraag staat er niet tussen!

Staat jouw vraag er niet bij ? Stuur ons dan een mail via info@foodsouldiers.nl en we zullen je zo snel mogelijk trachten een antwoord te geven.