Reviews

PAUL

“Het is geen dieet, maar een andere levenstijl qua voeding. Zo begon ik 6 weken geleden met FoodSouldiers. Nu ben ik 16 kilo afgevallen en heb geen honger. Ik geniet van de heerlijke maaltijden met luxe superfoods, bedankt Tess voor deze nieuwe levensstijl”

ISABEL

“Alles is gewoon top geregeld! Gezond en lekker eten op gezette tijden waardoor ik steeds beter in mijn vel kom te zitten.En wat ik vantevoren nooit had kunnen bedenken is hoeveel tijd en stress het scheelt om niet meer elke dag zelf te hoeven nadenken over de dagelijkse boodschappen en het zelf koken. In combinatie met een gezin, goed sociaal leven en een drukke baan is dat een fijne bijkomstigheid!” 

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Mazarine, van The Sweatbox

    Ik ben een personal trainer die haar beroep met heel veel liefde uit voert, en als ik ergens voor sta is het ‘practice what you preach’. Maar genoeg tijd om altijd gezonde maaltijden van te voren te bereiden voor onderweg naar al mn klantjes, heb ik helaas niet! Het schoot er te vaak bij in dus heb ik de bezorg service van food souldiers ingeschakeld en daar ben ik zo blij mee! Gezonde maaltijden, vers bereid en perfect voor on the go! Zo houd ik mijn klantjes, en mezelf gezond en zit ik tijdens mn trainingen uren vol!

+ Leave a Comment